Loading...

Cookiepolitik


1. Ejeroplysninger

Dette website udbydes og administreres af:

Palcut A/S
Hedegaardvej 13, Borbjerg
DK-7500 Holstebro
Tlf: 9613 3110
E-mail: info@palcut.com


2. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer, smartphone eller anden digitale enhed for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.


3. Sådan sletter eller blokerer du cookies

Du finder en vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering


4. Cookietyper og deres formål

Formål Førsteparts cookies Tredjeparts cookies
Teknisk funktionalitet Ja Ja
Trafikmåling Ja

Ja

Annonceafvikling (frekvens, brugermåling o.lign.) Nej Nej
Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering Ja Nej

5. Cookies på www.palcut.com

De cookies der er listet nedenfor er baseret på en rapport fra www.cookiebot.dk

 

Kategori: Nødvendige
Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Cookienavn Type Udløb Beskrivelse
ASP.NET_SessionId HTTP Session Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.
Dynamicweb.SessionVisitor HTTP 1 dag Bevarer brugertilstand på tværs af sideforespørgsler.

Kategori Statestik
Statistisk cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Cookienavn Type Udløb Beskrivelse
_ga HTTP 2 år Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
_gat HTTP 1 dag Anvendes af Google Analytics til at drosle hastighed en på antallet af forespørgsler til serveren
_gid HTTP 1 dag Registrerer et unikt ID, der anvendes til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger hjemmesiden.
_gat Pixel Session Benyttes til at indsamle data om brugerens platform (PC, tablet el. mobil) og præferencer - Disse data
benyttes af Google Analytics til at optimere hjemmesidens indhold og annoncerelevans.

Kategori: Marketing
Marketingcookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Cookienavn Type Udløb Beskrivelse
ads/ga-audiences Pixel Session Anvendes af Google AdWords til at gentage annoncer for besøgende, der sandsynligvis vil konvertere til kunder baseret på den besøgendes onlineadfærd på tværs af websteder.
GPS HTTP 1 dag Registrerer et unikt ID på mobileenheder for at muliggøre tracking baseret på geografisk GPS-lokation.
IDE HTTP 1 år Anvendes af Google DoubleClick til at registrere og rapportere om hjemmesidebrugerens handlinger efter
at have set eller klikket på en af annoncørens annoncer. Formålet er at måle effekten af en annonce samt at målrette annoncer til brugeren.
PREF HTTP 8 mdr. Registrerer et unikt ID, der anvendes af Google til at føre statistik over hvordan den besøgende bruger YouTube videoer på tværs af forskellige hjemmesider.
test_cookie HTTP 1 dag Anvendes til at tjekke om brugerens browser understøtter cookies.
VISITOR_INFO1_LIVE HTTP 179 dage Forsøger at estimere brugerens båndbredde på sider med integreret YouTube-video.
YSC HTTP Session Registrerer et unikt ID for at føre statistik over hvilke videoer fra YouTube brugeren har set.
yt-remote-cast-installed HTTP Session Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
yt-remote-connected-devices HTML Persistent Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
yt-remote-device-id HTML Persistent Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
yt-remote-fast-check-period HTML Session Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
yt-remote-session-app HTML Session Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video
yt-remote-session-name HTML Session Gemmer brugerens video-afspiller-præferencer ved afspilning af en indlejret YouTube video

Kategori: Uklassificeret
Uklassificerede cookies er cookies, som vi er I færd med at læassificere sammen med udbyderne af de enkelte cookies.

Cookienavn Type Udløb Beskrivelse
__cf_bm HTTP 1 dag Uklassificeret
Ecom.SelectedLangID.Frontend HTTP 1 dag Uklassificeret

 


6. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger via formularer på websitet.

Kontakt vedrørende personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Palcut A/S, skal du rette henvendelse på info@palcut.com eller telefon 9613 3110. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Du kan læse om hvordan vi beskytter dine personoplysninger i vores Privatlivspolitik

 

Læs mere på Erhvervsstyrelsens oplysninger om cookielovgivningen.

Spørgsmål eller brug for service?

Kontakt os 24/7 på
phone Tlf. nr.: +45 9613 3110 phone Ring op nu: +45 9613 3110

keyboard_arrow_up